China-Spain Biomedical Business Cooperation Forum

20 abril, 2021
9:30 am
China-Spain Biomedical Business Cooperation Forum
Clúster Salut Mental Catalunya

Organitza: AccióChina Construction Bank (CCB)

Modalitat: on-line

Aquesta trobada entre empreses del sector de ciències de la vida té l’objectiu de crear sinergies i de promoure la col·laboració entre la Xina, una de les potències emergents en el sector, i Catalunya, on les ciències de la vida estan en una fase de creixement excepcional.

El programa inclourà presentacions sobre l’ecosistema del sector de la salut a Catalunya així com de casos d’èxit d’ambos països. A més, s’oferirà l’oportunitat de mantenir reunions bilaterals entre les empreses xineses i catalanes (es requereix cita prèvia).

Tots aquells participants que no puguin mantenir reunions el mateix dia de la sessió, les podran mantenir en dates posteriors.

A  més, en paral·lel a la realització de l’esdeveniment, se celebrarà una exposició digital titulada “Fòrum de Cooperació Empresarial Biomèdica XINA – ESPANYA/CATALANA” en la plataforma: CCB MatchPlus del China Construction Bank. Les empreses catalanes registrades en aquesta plataforma gaudiran dels següents avantatges:

  • Mostrar els seus productes i donar-los visibilitat en el mercat xinès.
  • Publicar peticions d’adquisició de productes o l’interès a trobar inversors.
  • Comunicar-se directament amb les altres empreses registrades.
  • L’accés i ús gratuït de la plataforma. Per tal d’accedir a la plataforma cal seguir les següents passes:
    1. Registrar-se i verificar el compte en la plataforma MatchPlus, de China Construction Bank (Consulti el Manual de Registre).
    2. Publicar els productes i peticions mitjançant el següent enllaç: exposició digital (Consulti el Manual de l’exhibidor).
    3. Yintao Sun (ysun.es@eu.ccb.com) resoldrà qualsevol dubte tècnic sobre la plataforma.

Més informació i inscripcions.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »