Beques Daniel Bravo per a estades curtes d’investigació biomèdica a l’estranger

11 marzo, 2020
Beques Daniel Bravo per a estades curtes d’investigació biomèdica a l’estranger
Clúster Salut Mental Catalunya

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu obre la convocatòria 2020 de les beques per a estades curtes d’investigació biomèdica a l’estranger amb l’objectiu principal d’estimular la recerca d’alt impacte a Catalunya.

Juntament amb la recerca cardiovascular bàsica i clínica, les Beques Daniel Bravo posen un focus d’atenció especial en el desenvolupament de noves tècniques en imatge cardiovascular.

A l’hora d’avaluar les propostes, es tindrà en compte:

• Impacte acadèmic: generar un coneixement que es plasmarà en publicacions d’alt impacte, i/o generar capacitat per a recerques futures dotant de direcció, prioritats o habilitats els grups emissors.
• Impacte clínic: generar un coneixement que permeti influir sobre les guies de pràctica clínica, i/o millorar les pràctiques mèdiques i de salut a escala local.
• Impacte social: generar un coneixement que pugui influir en les polítiques de salut pública i/o que tingui beneficis per al sistema de salut, com ara millores en l’eficiència o la maximització de recursos.

La convocatòria romandrà oberta del 29 de gener a l’11 de març de 2020, i l’estada s’iniciarà entre l’1 de juny i el 30 de novembre de 2020.

A qui va dirigit? Investigadors de les universitats, hospitals i centres de recerca públics que tinguin el títol de doctorat, llicenciatura, grau o equivalent, i que duguin a terme la seva recerca a Catalunya.

Més informació

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »