Apps de Salut

5 marzo, 2021
12:00 pm
Apps de Salut
Clúster Salut Mental Catalunya

Brunch d’innovació

En l’actual moment de pandèmia, les apps es consoliden com un recurs crucial dels sistemes de salut, però també plantegen dilemes.

Les Apps de Salut són programes informàtics per a plataformes mòbils, sovint  connectats a dispositius mèdics, que gestionen informació que contribueix a l’eficiència en la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el seguiment dels usuaris del sistema de salut.

La connectivitat que promouen entre gestors, metges i pacients, així com l’actualitat de les dades que maneguen, permet optimitzar -i inclús personalitzar- l’atenció als malalts.

Malgrat els seus avantatges, aquestes aplicacions plantegen considerables dilemes relacionats amb la propietat i la seguretat de les dades. En el transfons d’aquesta temàtica prevalen aspectes tècnics (estàndards tecnològics), normatius (certificacions) i socioculturals (compromís dels usuaris, empreses i administracions).

En aquest brunch es donaran a conèixer i es debatran les principals tendències i reptes en aquesta matèria amb experts provinents d’entitats, empreses, universitats i hospitals.

Ponents

Jordi Carrabina
Moderador de la sessió.
Coordinador del Màster “IoT for eHealth” de la UA
Joan Escudero
Business Development a Grupo Pulso
Inma Grau
Directora de Fundació iSYS
Víctor Pérez
Emprenedor
Víctor Roselló
Advocat expert en dret digital
Josuè Sallent
Director de la Fundació TIC Salut Social

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »