Jornada sobre estimulació sensorial

Jornada sobre estimulació sensorial

El proper 18 de febrer, el Grup Pere Mata organitza la jornada ‘Estimulació sensorial. Com comunicar-nos amb el nostre entorn’ a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira Virgili a Reus.

Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 11 febrero, 2016

Compartir:

Els sentits formen part de la nostra existència. Tota experiència humana depèn de la nostra habilitat per fer-los servir. Estem permanentment envoltats d’estímuls sensorials i la interpretació que fem cada un de nosaltres de la informació que ens arriba pels sentits i interpretada pel nostre cervell és el que dóna sentit a la nostra vida quotidiana.

Les conferències, comunicacions i experiències que es presentaran en aquesta jornada aportaran coneixements i estratègies per entendre com el nostre cervell realitza aquest procés i poder plantejar intervencions practiques en aquest àmbit.

L’estimulació sensorial consisteix a proporcionar a la persona a partir d’experiències quotidianes i utilitzant elements tècnicament senzills o a vegades molt complexos la possibilitat de comunicar-se amb el seu entorn, al nivell que sigui capaç i proporcionar-li benestar emocional.

Teniu tota la informació de la jornada i les inscripcions aquí: Programa SNOEZELEN.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »