Jornada interclúster Salut Mental amb vuit projectes en discussió

Jornada interclúster Salut Mental amb vuit projectes en discussió

Algunes de les iniciatives van incloure projectes d’alfabetització mediàtica per prevenció de problemes de salut mental en l’adolescència i de visibilització audiovisual de patologies alimentàries i de conducta.

Actualitat, Notícies

Comunicació | 9 julio, 2019

Compartir:

El Clúster de Salut Mental i el Clúster Audiovisual es van trobar el passat 31 de maig en una jornada interclúster per promoure col·laboracions entre socis de les dues associacions.

Algunes de les iniciatives presentades per part del socis del Clúster de Salut Mental van incloure, entre d’altres, projectes d’alfabetització mediàtica per prevenció de problemes de salut mental en l’adolescència i de visibilització audiovisual de patologies alimentàries i de conducta.

La comunitat audiovisual va comptar amb la participació de Nihao FilmsVisyon i NewCo Audiovisual, aquests darrers amb un projecte de sèrie de ficció sorgit del darrer Pitching Audiovisual.

Les vuit idees presentades van ser treballades posteriorment pels participants en dinàmiques de discussió en grup per arribar a projectes de visibilització de TC (Trastorns de Conducta) i TCA (Trastorns de Conducta Alimentària) en formats com documentals, sèries de ficció, web sèries, realitat virtual o augmentada o programes de televisió.

Interclúster Audiovisual
Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »