Innovació corporativa a través de startups, nou programa del CSMC per a socis

Innovació corporativa a través de startups, nou programa del CSMC per a socis

El Clúster Salut Mental Catalunya, en col·laboració amb Esade Creapolis, posa en marxa un nou programa obert a tots els socis amb interès en innovar a través de col·laborar amb startups.

Notícies, Projectes

Comunicació | 7 abril, 2021

Compartir:

El nou programa per als socis del Clúster, “Corporate Innovation and Technology Transfer through Startups and other Entrepreneurial Initiatives”, vol ajudar a les empreses a establir un pla d’acció per col·laborar amb startups com a eina d’innovació disruptiva.

Totes aquelles empreses interessades a participar en el programa rebran l’acompanyament de mentors d’Esade Creapolis, el parc empresarial d’Esade, en els diferents workshops que s’organitzaran a partir del mes de maig.

Què aporta el programa a les empreses?
  • Capacitat per identificar els objectius d’innovació a abordar amb startups.
  • Eines per seleccionar el millor model de col·laboració amb startups.
  • Habilitats per establir un pla d’acció per posar en marxa la col·laboració.
  • Instruments per contribuir a impulsar el sistema de connexió amb startups del territori.
Etapes del programa

1. Identificació dels reptes estratègics de les empreses

Des del Clúster Salut Mental Catalunya hem treballat uns formularis que ens permetran identificar al detall els reptes i oportunitats propis de les vostres entitats i què us interessaria treballar en els els diferents workshops que es durant a terme.

Amb les vostres respostes, el Clúster i l’equip d’Esade Creapolis iniciarà el procés d’identificació de tendències, definirà el perfil de participants als workshops i les startups que poden aportar solucions.

2. Participació a workshops

A partir del mes de maig s’organitzaran una sèrie de workshops per aprofundir en els models i possibilitats de col·laboració amb startups i l’encaix amb l’estratègia de cada empresa, així com un primer accés a l’ecosistema emprenedor.

Cocreació de l’estratègia del Clúster

La posada en marxa d’aquest programa també és una oportunitat per als socis per participar en el procés de construcció de l’estratègia del Clúster amb l’aportació de reptes i sol.lucions.

Durant els pròxims dies, descobrirem conjuntament les tendències disruptives relacionades amb els reptes identificats per cada segment. També, els àmbits de competitivitat clau per donar resposta a aquests reptes. Tot això ens permetrà treballar en el posicionament estratègic de l’organització que serà compartit i cocreat pels socis.

Les empreses iteressades a participar en el programa o rebre més informació podeu escriure a cluster@clustersalutmental.com.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »