‘Posicionament Estratègic: Innovació corporativa i transferència tecnològica’, nou projecte del CSMC per a socis

‘Posicionament Estratègic: Innovació corporativa i transferència tecnològica’, nou projecte del CSMC per a socis

El Clúster Salut Mental Catalunya, en col·laboració amb Esade Creapolis, posa en marxa un nou projecte obert a tots els socis amb interès en innovar a través de col·laborar amb startups.

Notícies, Projectes

Comunicació | 7 abril, 2021

Compartir:

El nou projecte per als socis del Clúster té com a objectiu identificar les tendències disruptives dels àmbits de la salut mental, les neurociències i l’envelliment saludable a través de les startups.

El paper de les startups

Tot i que hi ha estudis sectorials molt potents que configuren com serà l’entorn competitiu i posen sobre la taula els reptes futurs, amb un escenari tan canviant com l’actual, és difícil que aquests incorporin les tendències més disruptives.

La proposta del projecte de l’equip d’Esade Creapolis és incorporar en aquest anàlisi l’ecosistema emprenedor.

Analitzar què estan fent les startups d’arreu del món ens permetrà identificar les tendències, decidir quins àmbits de competitivitat haurem de desenvolupar i, finalment, definir el nostre posicionament estratègic, tan com a clúster, com de cadascuna de les nostres organitzacions.

Etapes del projecte

1. Identificació dels reptes estratègics de les empreses

Des del Clúster Salut Mental Catalunya hem treballat uns formularis que ens permetran identificar al detall els reptes i oportunitats propis de les vostres entitats i què us interessaria treballar en els els diferents workshops que es duran a terme.

Amb les vostres respostes, el Clúster i l’equip d’Esade Creapolis iniciarà el procés d’identificació de tendències, definirà el perfil de participants als workshops i les startups que poden aportar solucions.

2. Participació a workshops

A partir del mes de maig s’organitzaran una sèrie de workshops per aprofundir en els models i possibilitats de col·laboració amb startups i l’encaix amb l’estratègia.

L’objectiu final d’aquestes sessions serà definir els projectes futurs que permetran millorar les capacitats, aportar talent a las companyies i promoure la innovació al sector.

Cocreació de l’estratègia del Clúster

La posada en marxa d’aquest projecte representa una oportunitat per als socis per participar en el procés de construcció de l’estratègia del Clúster.

Durant els pròxims dies, descobrirem conjuntament les tendències disruptives relacionades amb els reptes identificats per cada segment (salut metal, neurociències i economia sènior) i treballarem en el posicionament estratègic de l’organització que serà compartit i cocreat pels socis.

Les empreses interessades a participar en el programa o rebre més informació podeu escriure a cluster@clustersalutmental.com.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »