Convocatòria d’ajuts per a la dinamització i estructuració de potencials Comunitats RIS3CAT

Convocatòria d’ajuts per a la dinamització i estructuració de potencials Comunitats RIS3CAT

ACCIÓ ha obert una convocatòria d’ajuts per a la dinamització i estructuració de potencials Comunitats RIS3CAT, a la qual Biocat té previst concurrir-hi en l’àmbit de salut. Per aixó, animen els integrants del Cluster de Salut Mental de Catalunya que s’afageixin al projecte. Els membres interessant en participar-hi s’han de posar en contacte amb la Cluster Manager del Cluster de Salut Mental de Catalunya Marta Sánchez (609 331 570 / msanchezbret@clustersalutmental.com).

Notícies

Javier Sánchez Pedrera | 14 enero, 2015

Compartir:

Biocat té el propòsit de dinamitzar i coordinar la posada en marxa d’una Comunitat RIS3CAT en l’àmbit de la salut. Un gran nombre d’empreses del sector, representades per les seves respectives patronals, han manifestat el seu interès i compromís per participar-hi activament. A banda, el paper dels agents del sistema d’R+D+i, com els centres i parcs de recerca, instituts de recerca, centres tecnològics, serà clau per elaborar un pla d’actuacions robust i competitiu que permeti desenvolupar productes i tecnologies innovadores en l’àmbit de la salut i el seu accés al mercat.
RIS3CAT
L’Estratègia de Recerca i Innovació per a l’Especialització Intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT) preveu que els àmbits sectorials definits com a líders s’articulin en comunitats. S’espera que aquestes desenvolupin iniciatives que facilitin l’impuls i la col·laboració entre els agents sectorials, que millorin la competitivitat del teixit productiu i generin solucions i respostes a les noves necessitats de la societat.

Aquestes comunitats, un cop acreditades per la Generalitat de Catalunya, seran els instruments a través dels quals empreses i agents del sistema R+D+i dels diferents sectors líders identificats podran obtenir ajuts del programa FEDER de Catalunya 2014-2020.

Més informació sobre la proposta de Comunicat RIS3CAT en arxiu pdf

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »