Healthio, una estrena amb èxit

Healthio, una estrena amb èxit

Més de 90 expositors, 200 xerrades i la participació de centres hospitalaris i empreses de salut referents en el sector han donat forma a la primera edició de Healthio, un esdeveniment definit com la primera trobada firal especialitzada en innovacions en salut.

Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 8 mayo, 2017

Compartir:

Healthio ha presentat solucions i innovacions per a fomentar l’empoderament del pacient en un format inèdit, caracteritzat per una sèrie d’itineraris temàtics, entre ells un de salut mental.

El doctor Jordi Serrano-Pons, director científic de Healthio, ha manifestat que “amb el pas del temps, la societat té més capacitat d’influència i decisió a les diverses etapes de la vida i en l’àmbit de la salut s’ha convertit en una tendència creixent en els últims anys”. Serrano-Pons ha afegit que “aquest fet provoca que el sistema sanitari estigui obligat a donar resposta a aquesta situació”.

Marta Sánchez Bret, clúster mànager del CSMC, ha remarcat el paper de l’organització i dels associats: “Gràcies a l’organització de Healthio per pensar en nosaltres i convidar-nos i també estem molt agraïts als nostres associats per la implicació que han tingut durant aquests tres dies en el nostre estand”.

El Clúster Salut Mental Catalunya, present a l’estand A29, ha participat a Healthio i s’ha convertit en un dels punts més importants de l’itinerari de salut mental. Des de la institució, volem agrair, de manera molt sincera, a tots els membres de la Junta Directiva que han vingut a l’estand a explicar el rol del Clúster: Fundació Althaia, Otsuka Pharmaceutical, CPB-Salut Mental, Institut Pere Mata, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Germanes Hospitalàries Benito Menni, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Lundbeck, Fundació Marianao, Institut d’Assistència Sanitària Girona, UPC, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Clínicas Cita, Starlab i Bionexo Ibérica.

Lluis Capdevila, investigador de CORE Salut Mental UAB, ha destacat que “formar part del Clúster ha ajudat l’empresa a establir contactes i a crear sinergies. És una porta d’entrada al sector”.

Daniel Roca, vicepresident del Clúster Salut Mental Catalunya i membre d’Otsuka Pharmaceutical, ha descrit l’experiència com a positiva: “És beneficiós per tots. Ens ha permès veure d’una manera holística tot allò que es mou en els sectors de la salut mental i les noves tecnologies”.

Salut Gonzalez, regidora de Salut Comunitària i Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, ha realçat la intervenció del CSMC a la Fira Healthio: “És un fet que ajuda a posar en el mapa al Clúster, la salut mental i la ciutat de Sant Boi, que sempre hem anat de la mà per aconseguir els objectius establerts”. Joan Vegué, director mèdic de CPB-SSM, també ha destacat la participació del Clúster en aquesta trobada:  “És una manera d’estar alineats amb un dels punts forts de la nostra raó de ser: treballar en el sector de la innovació i estar en contacte amb les noves tecnologies. Som el primer clúster de salut mental que hi ha al món”.

El Clúster Salut Mental Catalunya també ha disposat d’espai a les àgores per a dur a terme les següents xerrades:

Tecnologia mHealth aplicada al control de l’estrès, amb Lluís Capdevila, investigador CORE Salut Mental UAB i CEO de Health & SportLab.

Unitat d’Hospitalització Psiquiàtrica a domicili amb col·laboració de CPB Salut Mental i Hospital de Sant Pau, amb Sara Vieira i Ana Martín.

App Sideal, amb Jordi Salvatella, Lundbeck Espanya.

PAMELA and the Moonwalker, amb Lydia Gimenez-Llort i Ivan Alsina Jurnet, investigadors de CORE Salut Mental UAB.

Projecte Moodle Salut Mental-Depressió, amb Manel Santaló.

Compartir:

CONTACTA
Clúster Salut Mental de Catalunya
Pg. del President Josep Tarradellas, 25
08030 Sant Boi de Llobregat
 93 630 26 53
 secretariat@clustersalutmental.com

Vols estar al dia del sector de la Salut Mental i les Neurociències?

SEGUEIX-NOS

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »