Formació i Salut, el monogràfic que encapçala la quarta edició de la revista Brain

Formació i Salut, el monogràfic que encapçala la quarta edició de la revista Brain

Presentem la quarta edició de la revista Brain i aquesta vegada la dediquem a repassar en un monogràfic l’estat de la formació i la salut.

Actualitat, Notícies

Comunicació | 12 marzo, 2020

Compartir:

Tenen els professionals les habilitats que el sector sanitari demanda avui dia? Presentem la quarta edició de la revista Brain i aquesta vegada la dediquem a repassar en un monogràfic l’estat de la formació i la salut.

De present i futur; d’ètica i formes d’entendre la salut; d’això i més parlen Montserrat Vilardell i Àlex Vellido, psicòlegs del Centre d’Entrenament de Psicoterapèutes (CEP) Eric Berne. Cinc veus reflexionen sobre la salut i les competències que es requereixen en l’actualitat: Francisco José Eiroá, Marta Viaplana, María Begoña Román, José Manuel López i Patricia Álvaro. Ens endisem en els problemes de salut mental que experimenten molts estudiants universitaris que viuen a residències i parlem amb Irupe Barroeta, responsable del projecte Wellbeing de Greystar que vol posar fi a aquesta tendència. Per últim, la periodista Mireia Curto es questiona les mancances dels models educatius actuals i com són els perfils professionals que treballen en el sector de la salut.

Llegeix ara el monogràfic.


Si t’agrada el projecte Brain, ajuda’ns a fer-lo créixer compartint la revista. Demana la versió en PDF enviant un correu electrònic a secretariat@clustersalutmental.com.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »