Fes-te soci

Avantatges de ser soci

El Clúster Salut Mental Catalunya està format per entitats que formen part de la cadena de valor de la salut mental i les neurociències, com per exemple, hospitals, centres de recerca, partners tecnològics, universitats, empreses tecnològiques o de serveis, farmacèutiques, ajuntaments o entitats terapèutiques, entre d’altres.

Formar part del clúster suposa endinsar-te en un hub de coneixement en salut on podràs gaudir d’una visió 360º del sector, enfortint relacions estratègiques i trobant solucions innovadores pels teus reptes gràcies a factors de qualitat com el treball en xarxa, col·laboratiu i internacional.

01
Participació en projectes del clúster i projectes amb entitats externes (Interclúster).
02
Participació en activitats organitzades pel clúster
Sessions temàtiques i de networking, activitats formatives especialitzades, missions internacionals, fires, estudis de mercat
03
Accés a finançament públic pel desenvolupament de projectes
04
Participació en esdeveniments estratègics del sector amb rellevància internacional
MWC, IoT, Healthio, etc…
05
Visibilitat a escala nacional, gràcies a la promoció de l’entitat a través dels recursos del clúster
Revista Brain, Xarxes Socials, Web, Canals Institucionals
06
Visibilitat a escala internacional, a través dels recursos que proporciona ser soci del clúster
Missions Internacionals, assistència a jornades amb partners internacionals

Finançament

Actualment, gran part del finançament del clúster prové de les quotes dels socis (entre 1.500 i 3.000€/any, segons la facturació). La resta prové dels projectes clúster/interclúster, a partir de subvencions, sol·licitades mitjançant concurrència competitiva. No obstant això, l’objectiu del clúster a mitjà/llarg termini és revertir aquesta situació per tal que la font de finançament principal siguin els projectes i serveis que generi el clúster.

Fer-me soci

Emplena el formulari i t’enviarem tota la documentació necessària per formar part del clúster.@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »