Èxit d’assistència a la Jornada “Who is Who” del Clúster de Salut Mental de Catalunya

Èxit d’assistència a la Jornada “Who is Who” del Clúster de Salut Mental de Catalunya

Una trentena d’empreses, entitats i institucions han presentat projectes en la sessió “Who is Who” del Cluster de Salut Mental de Catalunya que va tenir lloc el dijous 22 de gener a la seu d’Acció (Passeig Gràcia, 129 de Barcelona). L’experiència ha estat exitosa, tant pel que fa a l’assistència com a la qualitat dels continguts.

Notícies

Javier Sánchez Pedrera | 24 enero, 2015

Compartir:

Dins del marc de la dinamització, el Cluster de Salut Mental de Catalunya ha dedicat una jornada a compartir projectes entre els socis del Cluster i potencials nous integrans. Al “Who is who” s’han fet presentacions individuals dels membres de l’associació per a empreses i agents de la cadena de valor de Salut Mental.

El director de Desenvolupament de Clusters d’ACCIÓ, Joan Martí, ha centrat la seva intervenció en “els clusters com a eina per generar noves oportunitats de negoci”, detallant el funcionament i els avantatges de ser part d’un clúster, la importància de les col·laboracions entre clústers i els beneficis intangibles que se n’obtenen.

En aquesta sessió s’han explicat projectes empresarials que s’han desenvolupat o que es desenvoluparan. D’aquesta manera s’ha visualitzat i identificat que fa i que pot oferir cadascú. És una forma de donar-se a conèixer i detectar noves oportunitats.

Presentacions del Who is who del 22 de gener

La cluster manager del Clúster de Salut Mental de Catalunya, Marta Sánchez, amb el suport de l’equip d’Acció i la participació dels assistènts, han aconseguir els objectius de les Jornada, que han estat:

1) Les presentacions de les empreses.
2) Conèixer els diferents projectes empresarial, tant del tipus R+D+I com de noves línies de col·laboració i de comercialització.
3) Fer networking identificant possibles oportunitats de negoci.

Aquesta bona experiència permet plantejar al Cluster de Salut Mental de Catalunya unes Jornades d’Immersió Estratègica per aquest any 2015. Aquesta convocatòria facilitarà la possiblitat d’explicar casos d’èxits empresarials, les últimes eines d’innovació i les tendències en start-up´s, les estratègies guanyadores de posicionament saludable i l’experiència internacional de clusters de referència.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »