Un estudi treballa per identificar les variables que ajuden a prevenir conductes violentes de pacients amb esquizofrènia


Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 28/03/2018
1:30 pm

Ubicació
HU Institut Pere Mata

Categorías No hi ha categories


L’Àrea de Recerca i d’Innovació de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata organitza, el 28 de març a les 13:30 hores, la sessió d’Actualitzacions en l’assistència a la salut mental: recerca i innovació, durant la qual es presentarà una proposta anomenada “Variables predictives de violència en pacients diagnosticats d’esquizofrènia institucionalitzats”, que vol identificar els factors i situacions que influeixen en les conductes violentes per pacients diagnosticats d’esquizofrènia que estan ingressats en centres hospitalaris.
La sessió anirà a càrrec de Jordi Quílez Jover, doctor en Infermeria i especialista en Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. En a seva intervenció explicarà l’estudi descriptiu proposat a partir de l’observació a 146 pacients, i s’utilitzaran escales de predicció i d’avaluació de violència i registres d’incidents.
Les sessions són gratuïtes i obertes al públic en general prèvia inscripció. Les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l’assistència enviant un missatge a recerca@peremata.com. La sessió tindrà lloc a l’Aula de Recerca de l’HU Institut Pere Mata.