Taules de Salut Mental


03/11/2017 @ 9:00 am - 1:30 pm -

Les Taules de Salut Mental, organitzades per la Federació Salut Mental Catalunya, són un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball col·laboratiu per promocionar l’atenció integral de la salut mental al territori amb tots els agents implicats.

Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 03/11/2017
9:00 am - 1:30 pm

Ubicació
Casa del Mar

Categorías


Des del naixement de la primera al 2004 fins avui, que ja en funcionen 20 a tot Catalunya, s’han anat configurant (cadascuna des de la seva autogestió) com un element efectiu per millorar l’atenció a la salut mental a nivell més micro. Per això al 2015 vam elaborar una eina per unificar la metodologia de creació, gestió i manteniment de les Taules de Salut Mental.

Aquest espai de treball ens servirà per compartir diferents experiències que s’estan portant a terme arreu del país i, alhora, per presentar un document que proposa aprofundir en la seva eficàcia: un model d’indicadors de seguiment i avaluació.

L’espai de treball està destinat especialment a aquelles persones i entitats implicades en les Taules de Salut Mental o que estan valorant d’iniciar-ne una. Tot i això, l’obrim a tothom que vulgui conèixer més a fons aquesta eina de millora de la salut mental a nivell territorial. Pots formalitzar la inscripció aquí.

Programa

9.00h    Acollida i registre de participants

9.30h    Inauguració institucional
· Pilar Magrinyà, directora general Planificació en Salut del Departament de Salut
· Israel Molinero, president de la Federació SMC

10.00h    Indicadors per millorar l’eficàcia de les Taules de Salut Mental
· Noel García, codirector d’Spora Sinergies. Consultora Psicosocial
· Marta Poll, directora de la Federació SMC

10.45h    Espai per al debat

11.00h    Descans

11.45h    Compartirem experiències concretes que aportaran diferents Taules de Salut Mental de Catalunya que estan treballant en cada un dels eixos: Coneixement i xarxa, Educació i sensibilització i Promoció de polítiques públiques.

Modera: Mònica Carrilero, tècnica d’Incidència Política de la Federació SMC

12.45h    Espai per al debat

13.30h    Final