Sessió de treball de canvi estratègic amb l’IESE: El cas d’Embotits Salgot


Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 05/04/2018
10:00 am - 1:00 pm

Ubicació
Acció

Categorías No hi ha categories


El proper 5 d’abril tindrà lloc el segon workshop d’estratègia, organitzat per ACCIÓ en col·laboració amb l’IESE Business School i dirigit a empreses pertanyents al Programa Catalunya Clústers. Aquesta sessió analitzará el cas de l’empresa Embotits Salgot i comptarà amb la presència del gerent i propietari Sr. Valeri Salgot, el professor José Luis Nueno de l’IESE i directius d’empreses interessants en estudiar la trajectòria d’aquesta companyia per aplicar alguns dels processos a les seves empreses.

Embotits Salgot és una empresa tradicional del sector de l’alimentació que ha apostat per la diferenciació i la innovació enfocant la seva estratègia a la creació de productes prèmium, sans i de menor impacte ambiental.

La sessió està organitzada en una primera part de 30 minutos, en la que els assistents, mitjançant una serie de preguntes enviades prèviament, discutiran el cas. Seguidament, es celebrarà una sessió plenària on es posaràn en comú totes les reflexions individuals dels participants. Tancarà el workshop la intervenció del professor José Luis Nuevo de l’IESE, que desenvoluparà les consclusions extretes sobre el cas.

Inscriu-te aquí