Patologia dual


15/06/2017 @ 9:00 am - 2:00 pm -

Podeu formalitzar la inscripció enviant un correu a inscripcions@peremata.com

Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 15/06/2017
9:00 am - 2:00 pm

Ubicació
Aula Magna Facultat Medicina

Categorías No hi ha categories


L’Hospital Universitari Institut Pere Mata organitza el 15 de juny la Jornada Trimestral de Formació: “Patologia Dual: nou model de tractament integral en la salut mental“, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus.
Patologia dual és la denominació aplicada, en el camp de la salut mental per a aquelles persones que pateixen de forma simultània o al llarg del cicle vital una addicció i un trastorn mental. Els professionals que atenen a l’anomenada patologia dual han generat en els últims anys, nous abordatges des de la prevenció, la detecció precoç, i els tractaments, segons el moment evolutiu del trastorn. En l’ànim de la millora clínica la jornada obre la possibilitat de revisió i actualització d’aquests tipus d’abordatges i dels nous espais existents al nostre sector.
La jornada és gratuïta. Per inscriure’s enviar un correu electrònic a inscripcions@peremata.com especificant el nom i dos cognoms, professió, lloc de treball i/o servei i correu electrònic de contacte. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada. Data límit d’inscripció: 9 de juny de 2017.