La impressió 3D al món clínic


31/10/2017 @ 9:45 am - 1:45 pm -

L’objectiu és apropar el món industrial amb expertesa i oferta en solucions d’aplicació clínica vinculades a la impressió 3D als professionals de la salut que fan i faran ús d’aquestes solucions.

Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 31/10/2017
9:45 am - 1:45 pm

Ubicació
ACCIO

Categorías


El món mèdic és pioner en la utilització d’aquesta tecnologia i l’està incorporant a un ritme creixent. En aquest camí, la professionalització és clau i el treball conjunt entre el sector clínic/hospitalari i la indústria proveïdora de tecnologia, coneixement i solucions permetrà assegurar qualitat i guanyar competitivitat. 

La jornada, organitzada per ACCIO, HT Clúster i la Fundació Althaia, que proposem mostrarà diferents casos reals d’aplicació de la impressió 3D en el món mèdic realitzats a Catalunya, permetrà conèixer com han treballat conjuntament els especialistes de la medicina amb els experts de la indústria d’impressió 3D per desenvolupar aquestes solucions, facilitarà un espai de networking i, finalment, il·lustrarà sobre l’estat actual d’aquesta tecnologia i el que s’espera en un futur.

Trobareu tota la informació del programa i les inscripcions aquí.