IV Congrés Estatal sobre Alteracions de Conducta


congres-conducta
09/11/2017 - 10/11/2017 @ 12:00 am -

Ja estan obertes les inscripcions al IV Congrés Estatal sobre Alteracions de Conducta, organitzat per Althaia i AMPANS, que es desenvoluparà els dies 9 i 10 de novembre als teatres Kursaal i Conservatori de Manresa.

Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 09/11/2017 - 10/11/2017
12:00 am

Ubicació
Manresa

Categorías


El Congrés tractarà a fons les alteracions de la conducta que presenten nens, adolescents, joves i adults amb transtorn de l’espectre autista. Amb el títol “Conducta i Autisme. De l’experiència a l’evidència“, el Congrés vol donar resposta a les següents qüestions:

– La necessitat d’avançar cap a pràctiques basades en l’evidència en l’avaluació i tractament de les conductes problemàtiques.
– Fer visible models, enfocaments, estratègies i pràctiques basades en l’evidència que facin possible canvis en els nostres sistemes de provisió de serveis i suports.
– Mostrar què impliquen les pràctiques basades en l’evidència en la millora dels nostres serveis i suports, i en definitiva, en els resultats i qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Aquest IV Congrés segueix la línia estratègica conjunta entre Althaia i AMPANS, en traslladar el coneixement als professionals i com a complement imprescindible al Postgrau sobre Salut Mental i Alteracions de la Conducta en persones amb discapacitat intel·lectual, i al treball en xarxa mitjançant la gestió de serveis i suports a les persones que presenten alteracions de la conducta.

Objectius:
– Promoure suport i atenció a les persones amb TEA que presenten alteracions de la conducta.
– Impulsar una mirada comprensiva de la conducta de les persones amb TEA.
– Transferir el coneixement per produir intervencions adequades.
– Generar una comunitat de professionals motivats amb un sentit innovador i col·laboratiu, que permeti desenvolupar pràctiques basades en l’evidència.

Format:
– Conferències centrals, referides a una investigació bàsica o aplicada, pràctiques professionals o nous models
– Simposis: tres presentacions al voltant d’un tema.
– Comunicacions: 4 presentacions per taula.
– Pòsters: espais on es presenten els treballs, experiències i pràctiques realitzades.
– Tallers: per aprofundir en les pràctiques.

Consulta el programa del Congrés aquí.