El Clúster Salut Mental Catalunya participa en l’estratègia de comunicació encarregada de gestionar els fons europeus RIS3CAT

El Clúster Salut Mental Catalunya participa en l’estratègia de comunicació encarregada de gestionar els fons europeus RIS3CAT

Té com a objectiu garantir la presència dels múltiples actors que conflueixen a la anomenada quàdruple hèlix social

Actualitat, Notícies

Javier Sánchez Pedrera | 28 enero, 2019

Compartir:
Javier Sánchez Pedrera – 28/01/2019

Membres de la consultora Domestic Data Streamers, en col·laboració amb el laboratori d’innovació social de Sant Boi de Llobregat, el CoBoi Lab, es reuneixen amb el clúster per tal d’elaborar l’estratègia de comunicació encarregada de gestionar els fons europeus RIS3CAT.

El Clúster, en quant que eix d’unió entre societat i sector de la salut, participa d’aquest procés per tal de garantir la presència dels múltiples actors que conflueixen a la anomenada quàdruple hèlix social. El repte, en aquest cas, busca la manera d’encabir a la ciutadania dins de la presa de decisions en el qual es troben la indústria (empreses), el coneixement (universitats) i la política (administració).

RIS3CAT

El RIS3CAT neix com a resposta a l’exigència de la Comissió Europea que els estats i les regions de la Unió Europea elaborin estratègies de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent (research innovation strategies for smart specialisation, RIS3) que s’ajustin al seu potencial d’innovació econòmic i social.

Aquests fons, pressupostats en 800 milions d’euros, es dirigeixen a grans agrupacions d’empreses i agents del sistema d’R+D+I que promouen actuacions conjuntes per a la transformació d’activitats econòmiques mitjançant l’aplicació de tecnologies facilitadores transversals.

Compartir:

CONTACTA
Clúster Salut Mental de Catalunya
Pg. del President Josep Tarradellas, 25
08030 Sant Boi de Llobregat
 93 630 26 53
 secretariat@clustersalutmental.com

Vols estar al dia del sector de la Salut Mental i les Neurociències?

SEGUEIX-NOS

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »