Els psicòlegs alerten que amb prou feines s’han produït avenços pel que fa a riscos psicosocials en les empreses

Els psicòlegs alerten que amb prou feines s’han produït avenços pel que fa a riscos psicosocials en les empreses

Representants de l’àmbit empresarial i psicòlegs de Recursos Humans, reunits en el II Congrés Internacional de Psicologia del Treball i RRHH que s’ha celebrat al Centre Cultural Bancaixa de València de l’1 al 3 de març, coincideixen que ens trobem en un context en canvi continu on sorgeixen noves formes d’ocupació.

Actualitat, Notícies

Maria Jose Martin | 12 marzo, 2018

Compartir:

Segons Juan Menéndez-Valdés, Director d’Eurofound Fundació Europea per a la Millora de les Condicions de Vida i de Treball, «no és evident que anem cap a la fi del treball enfront l’automatització de tasques però sí que es difuminen els límits que fins ara semblaven clars, com per exemple: quin és el meu lloc de treball? quin és el meu horari? el que faig és realment un treball o una activitat col·laborativa?».

Durant la seva intervenció, ha indicat que la recapacitació d’aquelles persones que perden llocs de treball que no tornaran a existir, la retenció del talent, el maneig d’un capital humà cada vegada més envellit, o les diferències generacionals són tan sols alguns dels nous reptes a què la societat i el mercat de treball ha de fer front.

+ informació

 

Font imatge: Observatorio de Recursos Humanos

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »