El Grup TLP-BARCELONA celebra la seva cinquena jornada

El Grup TLP-BARCELONA celebra la seva cinquena jornada

El Grup TLP-BARCELONA; format per la Fundació Orienta, el CPB SSM (Centre Psicoterapia Barcelona Serveis Salut Mental), i Vall d’Hebron Institut de Recerca; organitza la seva cinquena jornada, que tindrà lloc el 18-19 de febrer de 2016 a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna – Barcelona.

Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 20 enero, 2016

Compartir:

El tema central serà: «El Narcisisme», comprensió teòrica, diagnòstic, abordatge clínic i dificultats en el tractament. Aquestes jornades comptaran amb la presència de dues personalitats destacades: Otto Kernberg i Frank Yeomans, del Personality Disorders Institute de Nova York.

També comptaran amb la presència del prof. Stephan Doering, president de la Societat Internacional de Psicoteràpia Focalitzada en la Transferència (ISTFP), que parlarà dels resultats recents sobre l’eficàcia de la Psicoteràpia Focalitzada en la Transferència (TFP). Posteriorment, a través de la presentació de casos clínics, es mostrarà en la pràctica l’aplicació de la TFP en pacients adults.

Així mateix, la prof. Lina Normandin, responsable de l’àrea d’adolescents de la ISTFP, exposarà el tractament d’adolescents amb la TFP i, a través de la presen-tació de casos, destacarà la importància de la inclusió de la família en el tractament.

També hi haurà un espai que parlarà de la TFP a Espanya i la seva aplicació en diferents dispositius assistencials. Amb aquesta finalitat, hi seran Miguel Àngel González Torres, de Bilbao, i Luis Valenciano, de Múrcia, juntament amb Joan Vegué, del Grup-TLP Barcelona.

Us deixem el programa TLP 2016 amb tota la informació de la jornada.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »