El CSMC serà ambaixador de l’Internet of Things Solutions World Congress 2017

El CSMC serà ambaixador de l’Internet of Things Solutions World Congress 2017

El Clúster Salut Mental Catalunya serà ambaixador de l’Internet of Things Solutions World Congress (IOTSWC), que celebrarà la pròxima edició al recinte Gran Via de Fira de Barcelona entre el 3 i el 5 d’octubre del 2017.

Actualitat, Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 13 septiembre, 2017

Compartir:

IoT Solutions World Congress Barcelona atraurà les empreses i els experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l’Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l’economia mundial en els pròxims anys. L’IoT també ha arribat al camp de la salut i durant el congrés es tractaran aquests àmbits.

A més, el Saló ha presentat un Brokerage Event amb l’objectiu de conèixer potencials socis de cooperació i establir connexions per tal de dur a terme projectes conjunts i complir els seus objectius. Aquest esdeveniment constarà de reunions programades amb anterioritat de 30 minuts en què cada companyia podrà decidir amb qui reunir-se.

Els propòsits del Brokerage Event són: identificar possibles socis internacionals per a projectes futurs; descobrir noves empreses que puguin satisfer les nostres necessitats i establir contactes internacionals per tal de formar relacions comercials a llarg termini. Durant l’edició del 2016, van programar-se 684 reunions, amb 407 participants de 30 països diferents.

Per a presentar projectes, cal registrar una breu descripció de la sol·licitud entre el 8 de maig i el 15 de setembre. Del 28 d’agost al 18 de setembre, els participants sol·liciten reunions i accepten o rebutgen les sol·licituds que li arribin. Les trobades tindran lloc a l’estand del Brokerage Event els dies 3 i 4 d’octubre del 2017.

Pots estalviar un 50% del preu de l’entrada a l’IoTSWC si et registres aquí amb el següent codi: 526E24AF

També pots gaudir d’un accés gratuït a la zona expositiva si et registres aquí abans del 31 de juliol amb el següent codi: 111B9B47

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »