El CSMC participa a la VI International Interclúster Meeting

El CSMC participa a la VI International Interclúster Meeting

Catalunya i la regió Llombarda tenen en comú una tradició industrial i una llarga història en la política dels clústers. Amb l’objectiu d’alimentar les relacions internacionals per crear col·laboracions i aliances estratègiques, i fomentar la col·laboració entre els propis clústers…

Actualitat, Notícies

Maria Jose Martin | 22 mayo, 2018

Compartir:

Catalunya i la regió Llombarda tenen en comú una tradició industrial i una llarga història en la política dels clústers. Amb l’objectiu d’alimentar les relacions internacionals per crear col·laboracions i aliances estratègiques, i fomentar la col·laboració entre els propis clústers i els seus membres, la VI edició del International Interclúster Meeting va reunir quatre clústers llombards (Tecnologie para gli Ambiente di VitaFondazione Cluster Tecnologie for Smart Cities & CommunitiesCluster Lombardo della mobility i Associazione Fabbrica Intelligente Lombardia) i nou clústers catalans (ClústerSalut Mental Catalunya, el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), el Clúster de la domòtica, immòtica i smart cities (DOMOTYS), el Cluster Català Sports  (INDESCAT), el Clúster d’Il·luminació de Catalunya (CICAT), el Packaging Cluster, el Light Technologies Cluster (SECPhO), el CataloniaBio & HealthTech i l’Associació Clúster Digital de Catalunya.

Aquesta trobada, organitzada per ACCIÓ, va servir per intercanviar reptes, col·laboracions i relacions entre empreses que formen part sobretot de la Indústria 4.0. Tambés va ser un espai on es van exposar diferents exemples de bones pràctiques amb projectes internacionals i projectes europeus. 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »