EL CSMC participa a 4YFN, la fira de startups del Mobile World Congress

EL CSMC participa a 4YFN, la fira de startups del Mobile World Congress

El CSMC participa al Mobile World Congress a través de l’esdeveniment Four Years From Now (4YFN), una plataforma per a empreses emergents orientada al sector de les startups.

Actualitat

Comunicació | 21 junio, 2021

Compartir:

La fira 4YFN, que ofereix a empreses emergents oportunitats per connectar amb inversors i altres emprenedors, en aquesta edició compartirà espai en el recinte firal de la Gran Via amb el Mobile World Congress (MWC).

Tindrà lloc del 28 a l’1 de juliol i una vegada més el CSMC hi participarà amb un stand propi i amb diferents activitats, consolidant l’aposta de l’organització per la tecnologia i la innovació.

Espais de participació CSMC

En cas d’interès en presentar activitats, entitats pròpies o venir a donar suport al Clúster, podreu trobar-nos en els següents espais:

28 i 29 juny- Stand propi al Digital Health HUB
Enguany CSMC comptarà amb stand propi a una zona exclusivament dedicada al sector salut, el Digital Health Hub, ubicat al Hall 2.

29 juny – Digital Health and Wellness Summit
El president del CSMC, el Dr. Francesc Arrufat, participarà com a ponent a la sessió ‘Digital & Brain’, del Digital Health and Wellness Summit (DHWS) que organitza ECHAlliance. Teniu més informació de la seva intervenció, que tidrà lloc a les 14.45 hores, aquí.

1 juliol- Pitch on stage CSMC
El CSMC presentarà el CALL (Care & Autonomy Living Lab) amb un “pitch on stage” que tindrà lloc al Discovery area stage, Hall 2, a les 13:00h.

Participació socis CSMC

En aquesta edició de la fira també hi participen diferents organitzacions sòcies del CSMC.

Amb stand propi:

Amb activitats:

Aquelles organitzacions sòcies interessades en gaudir de totes les activitats, conèixer de primera mà les innovacions que estan tenint lloc i “fer clúster”, podeu sol·licitar la vostra entrada fins dimecres 23 de juny a les 10.00 hores escrivint a secretariat@clustersalutmental.com. Les entrades són limitades i s’assignaran per rigorós ordre de sol·licitud.

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »