El CSMC participa al Digital Health & Wellness Summit 2018

El CSMC participa al Digital Health & Wellness Summit 2018

El Clúster Salut Mental Catalunya, membre de l’European Connected Health Alliance (ECHAlliance), ha participat com a pitching partner al Digital Health & Wellness Summit 2018. 

Actualitat, Notícies

Maria Jose Martin | 3 marzo, 2018

Compartir:

El congrés, orientat a les start-ups, englobava Shark Tanks (tanc de taurons en anglès), on diferents emprenedors presentaven les seves propostes de negoci davant d’inversors i experts en salut digital.

La presentació del CSMC va anar a càrrec de Marta Sánchez Bret, clúster manager, qui amb la seva ponència, sota el títol: “Triggering Data Digital Health through collaborative projects”,  va obrir el bloc de dimarts a la tarda dedicat, entre d´altres, a la salut mental, les neurociències i  canvis conductuals.

primer-dia-579

El Clúster va donar a conèixer els seus orígens, basats en l’acumulació de competències en l’àrea de salut mental originaris a Sant Boi, els seus objectius, les maneres d’aconseguir nous reptes així com una visió global actual del mercat mundial.

També es varen donar exemples de projectes i col·laboracions en marxa, donant molta rellevància a la col·laboració multidisciplinari, la competició de coneixement i dels riscos. En aquest sentit, cal destacar la qualitat i la varietat de temes rellevants que es van poder sentir durant les conferències: aplicació del blockchain, el mercat de les apps i un tema clau: la millora de l’experiència del pacient mitjançant la digitalització dels processos sanitaris.

primer-dia-586

El CSMC està molt orgullós d´haver pogut participar en l’esdeveniment i espera poder tornar a ser-hi el proper congrés aportant noves experiències i  projectes dels seus socis.

whatsapp-image-2018-02-27-at-15-22-11

A la imatge, de dreta a esquerra, Jordi Salvatella, vocal del CSMC, el Dr. Pere Bonet, president, i Marta Sánchez Bret, cluster manager. Font: pròpia.

 

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »