El CSMC acull una nova edició del cicle Tertúlies Santboianes

El CSMC acull una nova edició del cicle Tertúlies Santboianes

Les Tertúlies Santboianes, un espai de trobada obert a qualsevol persona amb inquietuds, arriben al Palau de Marianao amb l’objectiu de conèixer, aprofundir, compartir, debatre i contrastar sobre temes d’actualitat.

Actualitat, Notícies

Maria Jose Martin | 5 junio, 2018

Compartir:

Les Tertúlies Santboianes, un espai de trobada obert a qualsevol persona amb inquietuds, arriben al Palau de Marianao amb l’objectiu de conèixer, aprofundir, compartir, debatre i contrastar sobre temes d’actualitat. Sota el títol “Sant Boi i la Salut Mental”, el passat 30 de maig es va celebrar aquesta trobada en la que es va parlar sobre  salut mental i la seva relació amb Sant Boi, les institucions actuals i la constitució del Clúster Salut Mental Catalunya, una institució impulsada des de la ciutat. 

Aquesta trobada, d’àmbit local i interès general, va comptar amb la presència d’Enric Mangas, director general del Parc Sanitari Sant Joan de Déu; Joan Orrit, director general de l’Hospital Benito Menni CASM i Teresa Ribalta, directora general adjunta de la Fundació Orienta. Gràcies a les seves intervencions els assistents van conèixer la trajectòria de les tres institucions sanitàries, la missió que desenvolupen en l’àmbit de la salut mental, els reptes actuals que contemplen i la seva contribució a la constitució i posada en marxa del Clúster Salut Mental Catalunya. 

captura-de-pantalla-2018-06-05-a-les-13-45-41

Claudi Beltran, Jaume Bosch, Mª Antònia Bosch, Montserrat Comas, Carles Dalmau, Xavier Fontbona, Pere Jorba, Josep Ll. Marzo, Miguel Àngel Merino, Josep Parés i Josep Puigdengolas són l’equip motor d’aquestes trobades, que en aquesta ocasió, va ser una oportunitat per conèixer de primera mà l’estreta relació de Sant Boi amb la salut mental, la importància de les seves institucions i la seva contribució a la recerca de l’excel·lència en l’atenció i en la investigació de les malalties mentals. 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »