El Consorci Hospitalari de Vic s’incorpora a l’ecosistema CSMC

El Consorci Hospitalari de Vic s’incorpora a l’ecosistema CSMC

El CSMC continua creixent i sumant nous socis. El CHV és una organització, sense ànim de lucre, que ofereix serveis relacionats amb la salut i la dependència i que es gestiona com un consorci públic.

Notícies, Socis

Comunicació | 8 septiembre, 2021

Compartir:
chv

La base clínica i assistencial del CSMC continua creixent, en aquesta ocasió amb l’adhesió de del Consorci Hospitalari de Vic (CHV). Una institució que ofereix serveis assistencials a nivell sanitari, sociosanitari i de salut mental. La seva finalitat és posar a disposició dels habitants de la comarca d’Osona (unes 160.000 persones) un servei assistencial de qualitat, tant a nivell públic com privat, aplicant criteris de responsabilitat social.

El CHV gestiona sis centres amb perfils diferenciats, 3 d’ells estan ubicats a Vic, i 3 a Manlleu:

Model de responsabilitat social

La institució té com a finalitat posar a disposició d’Osona i la seva àrea de influencia un servei assistencial de qualitat, aplicant criteris de responsabilitat social. Una bona mostra és l’àrea que contempla accions específiques en matèria de sostenibilitat econòmica, respecte pel medi ambient, compromís social, promoció de la salut, sensibilització i certificats i acreditacions. Els resultats de les diferents accions es recullen anualment i són verificades de manera externa.

El CHV es centra en establir vincles amb el territori fomentant acords, campanyes i actuacions conjuntes amb institucions i entitats arrelades a la comarca, que no només estan lligades a l’àmbit de la salut, sinó que també, s’engloben en l’àmbit social o universitari.

Docència i Cultura innovadora

El CHV també compta amb un àrea docent, que impulsa la recerca, la transferència de coneixement i la innovació. És hospital universitari mitjançant el conveni establert amb dues entitats: la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Centres que formen cada any una seixantena d’especialistes i més de 300 alumnes de pre i postgrau.

Disposen d’una àrea dinnovació, orientada a generar un alt valor per a la institució, els seus professionals, els pacients i la societat en general. L’objectiu és convertir el coneixement (científic, assistencial, organitzatiu) en impacte sanitari i social, i en generació de recursos a través del talent de l’organització.

Des del Consorci tenen la certesa que l’atenció a les persones i els malalts, cal fer-la d’una manera integral mitjançant la suma d’esforços.

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »