El Clúster organitza un showroom tecnològic

El Clúster organitza un showroom tecnològic

Si esteu interessats a participar, podeu enviar un correu electrònic a comunicacio@clustersalutmental.com.

Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 4 julio, 2017

Compartir:

En el marc del 4t CORE Seminar ‘Salut Mental’, el Clúster Salut Mental Catalunya organitza un showroom tecnològic en què els socis podeu participar presentant els vostres productes i/o serveis. La jornada tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Hospital Vall d’Hebron, amb cabuda per a 400 persones.

L’objectiu del CORE Seminar d’aquest any és donar cabuda a totes aquelles tècniques i tecnologies més innovadores que actualment s’estan aplicant en l’àmbit de la Salut Mental. Per això comptarem tant amb investigadors de la CORE com d’altres institucions que ens explicaran el potencial d’eines com l’optogenètica, l’estimulació cerebral profunda, el big data, la realitat virtual o l’mHealth, les quals estan permetent no només millorar el coneixement sobre el funcionament cervell i dels mecanismes subjacents de la malaltia, sinó que aporten avantatges en l’àmbit terapèutic. Les xerrades cobriran un ampli ventall de disciplines, des de la recerca bàsica en psicobiologia fins a les aplicacions en salut pública, passant per l’aproximació des de les enginyeries i la pràctica clínica.

Tanmateix, també pretenem estimular el debat sobre aquesta Salut Mental 4.0 en la que actualment estem immersos. Qüestions com l’efectivitat real d’aquestes eines, l’avaluació que se n’ha de fer, la consideració de les característiques diferencials de l’àmbit de Salut Mental a l’hora de desenvolupar i implementar eines d’mHealth o la translació real de les troballes en recerca bàsica al cap als humans seran debatudes al final de la jornada amb un grup d’experts comptant amb la participació del públic assistent.

Programa i inscripcions.

Compartir:

CONTACTA
Clúster Salut Mental de Catalunya
Pg. del President Josep Tarradellas, 25
08030 Sant Boi de Llobregat
 93 630 26 53
 secretariat@clustersalutmental.com

Vols estar al dia del sector de la Salut Mental i les Neurociències?

SEGUEIX-NOS

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »