El Clúster de Salut Mental de Catalunya renova la Junta Directiva

El Clúster de Salut Mental de Catalunya renova la Junta Directiva

El doctor Joan Orrit, director gerent de l’hospital Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, és el nou president del Clúster de Salut Mental de Catalunya. La Junta Directiva de l’associació també està formada per Lundbeck (vicepresidència), el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (secretaria) i Ferrer (tresoreria).

Notícies

Maria Jose Martin | 23 febrero, 2015

Compartir:
Dr. Joan Orrit pressident del cluster de salut mental de Catalunya

Els càrrecs del Clúster de Salut Mental de Catalunya s’han escollit en la reunió de Junta del dimecres 18 de febrer. Ocupen les vocalies: l’Ajuntament de Sant Boi, Bionexo, Clínicas Cita, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, Fundació Orienta, Institut Pere Mata, Otsuka, Sintagmia, Starlab i la Universitat de Barcelona.

El Clúster de Salut Mental de Catalunya renova d’aquesta manera la seva primera Junta Directiva. L’associació es va constituir oficialment el 16 de gener de 2013 com a una concentració geogràfica d’empreses, institucions i associacions amb  el lideratge de l’Ajuntament de Sant Boi.

La Junta Directiva del Clúster de Salut Mental de Catalunya ha passat de 12 a 15 membres. S’hi ha ampliat la representació d’empreses amb l’objectiu d’assolir els requisits del programa Catalunya Clústers que promou la Generalitat de Catalunya per crear la marca Catalonia Clusters.

La nova Junta Directiva dinamitzarà i potenciarà les activitats dels quatre reptes estratègics de l’associació: assistència, formació, recerca i generació d’opinió, en l’àmbit de la salut mental comunitària.

Amb el suport de la Cluster Manager Marta Sánchez Bret, es treballarà la consolidació del Clúster per mitjà del desenvolupament del Pla Estartègic, la incorporació de noves empreses i la internacionalització de l’associació.

A més, es planteja el repte d’optar a fons europeus per mitjà del programa d’investigació i innovació Horitzó 2020 i del programa FEDER Catalunya 2014-2020. Per fer-ho col·labora amb Biocat en la creació d’una Comunitat RIS3CAT en l’àmbit de la salut i amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat en la constitució del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) RIS3 Baix Llobregat.

La reunió de Junta Directiva del Clúster de Salut Mental de Catalunya ha tingut lloc al Palau de Marianao de Sant Boi, on l’associació inaugurarà pròximament la seva seu, després de les obres d’adeqüació que s’hi han fet.

Compartir:

Leave a Reply

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »