Representants del Clúster de Salut Mental de Catalunya, al Mobile World Congress 2015

Representants del Clúster de Salut Mental de Catalunya, al Mobile World Congress 2015

Quatre empreses integrants del Clúster de Salut Mental de Catalunya han estat al Mobile World Congress (MWC’15) que s’ha celebrat a Barcelona del 2 al 5 de març.

Notícies

Nuria Serra | 11 marzo, 2015

Compartir:

Han visitat el Mobile World Congress en representació del Clúster de Salut Mental de Catalunya la plataforma mèdica online CIMA Health, Clínicas Cita, la farmacèutica Otzuca i l’empresa Sinapstik. Han acompanyat als representants de les empreses, la Cluster Manager del Clúster de Salut Mental de Catalunya, Marta Sánchez, i la Project Officer de l’associació, Núria Valero.

La delegació del Clúster de Salut Mental de Catalunya ha centrat la visita als estands de salut on es presentaven les principals innovacions pel que fa a la comunicació inalàmbrica aplicada al sector, ha participat en la recepció que oferia la Generalitat de Catalunya als representants catalans en el congrés i ha assistit al seminari “Global mHealth Marketplace and Innovation”.

Mobile11_3_15b

És el segon any que el Clúster de Salut Mental de Catalunya assisteix al Mobile Word Congress, el principal congrés sobre comunicació mòbil del món. Ha estat una gran oportunitat per conèixer i donar a conèixer.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »