El Clúster celebra la III Jornada d’Immersió Estratègica el 28 i 29 de novembre

El Clúster celebra la III Jornada d’Immersió Estratègica el 28 i 29 de novembre

Arriba la III Jornada d’Immersió Estratègica del Clúster Salut Mental Catalunya, que tindrà lloc els pròxims dies 28 i 29 de novembre a la Mola Hotel & Conference Center.

Actualitat, Notícies

Maria Jose Martin | 15 noviembre, 2017

Compartir:

Des del Clúster Salut Mental Catalunya, us convidem a la III Jornada d’Immersió Estratègica del Sector Salut Mental, que enguany tindrà lloc durant la tarda del dia 28 i el matí del 29 de novembre a La Mola Hotel & Conference Center de Terrassa.

Aquesta és la jornada anual de referència del Clúster Salut Mental Catalunya que reuneix a empreses i entitats de tota la cadena de valor per reflexionar en clau estratègica i promoure les xarxes relacionals entre les empreses que conformen la Salut Mental.

La tarda del dia 28 es presentarà l’update estratègic del Sector de la Salut Mental, elaborat per ACCIÓ, i es realitzarà un taller d’innovació amb tots els assistents. Aquesta sessió és exclusiva per les empreses i entitats sòcies del Clúster. La sessió del dia 29 al matí és oberta a totes les entitats i persones interessades. Consulta el programa fent clic aquí.

Reserveu si us plau aquestes dates i confirmeu la vostra assistència mitjançant el següent formulari d’inscripció, així com us encoratgem a que cada empresa o entitat vingui representada per dos o tres participants que puguin aportar coneixement, amb la finalitat de facilitar la innovació i fer clúster.

Aquesta jornada ha comptat amb el suport d’Acció:

Acció

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »