El Centre d’Higiene Mental Les Corts celebra el seu 40è aniversari

El Centre d’Higiene Mental Les Corts celebra el seu 40è aniversari

Aquesta institució barcelonina compleix 40 anys i ha organitzat un conjunt d’activitats dedicades a la Salut Mental Jove com a expressió d’un dels principals problemes i reptes de l’atenció a la salut mental. La celebració compta amb diversos esdeveniments:

Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 20 octubre, 2015

Compartir:

1. Jornada de debat sobre Salut Mental Jove el proper 4 de novembre de 2015. Aquest acte comptarà amb la presència de Max Birchwood, professor i investigador de Salut Mental Jove de la Facultat de Medicina de la Universitat de Warwick. També serà presentada la Declaració Internacional sobre Salut Mental Juvenil, aprovada i difosa per l’International Association for Youth Mental Health (IAYMH). Podeu consultar el programa complet i formalitzar la inscripció.

2. La Setmana de la Salut Mental Jove del Districte de Les Corts (9-14 de novembre de 2015) i la Setmana de la Salut Mental Jove del Districte de Sarrià-Sant Gervasi (16-21 de novembre de 2015), ambdues amb activitats de sensibilització, informació i mobilització de la joventut envers aquesta temàtica. Podeu consultar el programa de Les Corts i el programa de Sarrià-Sant Gervasi.

3. El Certamen Fotogràfic, que premia les tres millors fotografies relacionades amb la Salut Mental Jove. Han de complir dos requisits: tenir entre 12 i 25 anys i capturar-les amb el mòbil. El termini d’entrega acaba el proper 31 d’octubre i els guanyadors seran nomenats l’11 de novembre. Per qualsevol dubte o aclaració, teniu les bases del concurs.

4. El Certamen Literari – Premi Roser Pérez Simó, que dóna continuïtat als anteriors Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental. Hi ha tres categories: poesia, prosa i poesia visual. El termini d’entrega finalitza el 30 d’octubre i l’acte de lliurament de premis serà el 19 de novembre. Consulteu les bases del concurs per assegurar-vos que compliu amb el perfil de participació.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »