Donem la benvinguda a quatre nous socis

Donem la benvinguda a quatre nous socis

El Clúster Salut Mental Catalunya amplia el seu número de socis i dona la benvinguda a quatre noves entitats: Amplifon, Blanquerna, Coral i Germanes Hospitalàries Sagrat Cor Martorell:

Actualitat, Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 20 enero, 2016

Compartir:
  1. Amplifon Iberica: És una societat multinacional, amb la seu central a Milan, referent en el sector de la distribució, adaptació i personalització de sistemes auditius. L’any 1992 neix Amplifon Iberica, amb seu a Barcelona. Amplifon Iberica presenta el projecte ‘Early-diagnosis’ en relació amb la salut mental.
  2. Blanquerna – Universitat Ramon Llull: A Blanquerna, estudiants, professors, serveis i empreses s’uneixen en el Ser i Saber, l’arrelament a una tradició humanista inspirada en el savi Ramon Llull i en la voluntat de formar els grans professionals que la societat necessita.
  3. Neteges Coral: Empresa de serveis integrals i especialistes en el sector sanitari, amb la il·lusió i la ferma vocació d’aportar dinàmiques de treball innovadores i sostenibles amb l’amplia gama de serveis que presten com són neteja, serveis auxiliars, hosteleria i gestió mediambiental, amb la responsabilitat social corporativa com a eix estratègic de les nostres actuacions. Gestionen una amplia gama de recursos per importants clients del sector sanitari.
  4. Germanes Hospitalàries Sagrat Cor Martorell: L’Hospital Sagrat Cor es dedica a l’activitat de Salut Mental i Sociosanitària amb dispositius assistencials hospitalaris i comunitaris i el seu compromís institucional és prestar una atenció integral en línia amb la Congregació de les Germanes Hospitalàries del SCJ a la qual pertany.

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »