El CSMC cerca projectes per al fons europeu Next Generation

El CSMC cerca projectes per al fons europeu Next Generation

El Clúster Salut Mental Catalunya col·labora amb ÀCCIO en la cerca de projectes de transformació digital d’alt impacte entre els seus socis. Si teniu un projecte que podrà beneficiar molts agents del nostre ecosistema, feu nos arribar la vostra proposta!

Empreses, Financiació, Projectes

Comunicació | 20 noviembre, 2020

Compartir:

La Unió Europea ha dotat amb 750.000 milions d’euros el Next Generation EU com a instrument excepcional per finançar la reactivació europea després de la pandèmia. Ara, les diferents regions d’Europa cerquen projectes tractors d’alt impacte que activin el continent i, sobretot, que tinguin un alt component de transformació digital també en el nostre marc: la salut mental, les neurociències i l’envelliment.

Si teniu un projecte amb aquestes característiques, àmpli, col·laboratiu i que pot beneficiar molts agents del nostre ecosistema contacteu amb nosaltres. El Clúster Salut Mental Catalunya col·labora amb ACCIÓ identificant i ajudant a definir aquelles iniciatives que poden tenir opcions a ser elegibles per als fons europeus.

Com presentar la proposta?

Descarregueu-vos la fitxa que trobareu aquí i envieu-nos la proposta en format.docx. Si necessitieu informació addicional sobre com emplenar la fitxa, podeu consultar el manual informatiu que també trobareu al web d’ACCIÓ.

Per tal que la vostra proposta pugui ser connsiderada, necessitaríem rebre la fitxa el més aviat possible.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »