El Clúster cerca noves propostes per participar al fons Next Generation EU

El Clúster cerca noves propostes per participar al fons Next Generation EU

Tens un projecte de transformació digital d’alt impacte? O una iniciativa per avançar cap a una economia més verda? Encara ets a temps de presentar la teva proposta per accedir a les diferents línies de subvencions i finançament del Next Generation EU. Des del Clúster Salut Mental Catalunya ajudem a definir aquelles iniciatives que poden tenir opcions a ser elegibles.

Empreses, Financiació, Projectes

Comunicació | 18 febrero, 2021

Compartir:

Des del Clúster seguim treballant per facilitar nous projectes que ajudin a Europa a la seva transformació post pandèmia.

Si vols accedir a les diferents línies de subvencions i finançament del Next Generation EU, l’instrument excepcional que la Unió europea ha dotat amb 750.000 milions d’euros per finançar la reactivació europea, explica’ns el teu projecte. Des del clúster l’analitzem, el comencem a treballar plegats i t’ajudem a definir-lo perquè tinguis opcions de ser entre els elegibles:

  • Si tens una idea encaminada a una Europa més verda i digital, descarrega’t la fitxa i envia’ns la proposta en format .docx. T’ajudarem a definir-la per ser més a prop dels fons europeus de reactivació.
  • Si el teu projecte encaixa amb les convocatòries dels diferents ministeris per a aquests fons, també t’ajudem amb les manifestacions d’interès que s’han de presentar per poder accedir-hi.
  • Si no tens cap projecte, però t’agradaria sumar-te a un dels 27 projectes i explorar si podries aportar, recollirem també el teu interès.

En qualsevol dels casos anteriors, pots enviar un correu electrònic a
project@clustersalutmental.com comunicant aquest interès i indicant: nom de l’empresa, breu descripció del projecte (una frase) i àmbit exacte e que es demana participar. Des del Clúster els anirem recollint per fer-hi seguiment.

Al web d’ACCIÓ podràs trobar tota la informació relacionada amb l’EU Recovery Plan: Next Generation Catalonia. Aquest espai recull els 27 projectes emblemàtics, les manifestacions d’interès que es van publicant, ua secció per presentar els projectes i altra documentació rellevant.

El document Next Generation Catalonia identifica àmbits on hi ha massa crítica a Catalunya amb l’objectiu de fixar prioritats temàtiques i contribuir a orientar les eventuals convocatòries que es publiquin, tant des dels diferents Ministeris, com les possibles línies d’ajuts de la Generalitat en cas que es permeti una descentralització en l’execució dels fons.

Aquesta versió del document, que es va presentar el passat 2 de febrer, és un estat de situació amb els projectes rebuts o identificats entre octubre del 2019 i gener del 2020, però pot variar amb els projectes que puguin entrar a partir d’ara.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »