CRAASH Barcelona, from lab to market

CRAASH Barcelona, from lab to market

CRAASH Barcelona és un programa de 12 setmanes que ajudarà els equips de recerca a comercialitzar les seves tecnologies healthtech en un període d’entre 3 i 5 anys, guiats per mentors experts del CIMIT (Boston), l’acceleradora de salut amb més experiència del món.

Actualitat, Notícies

Maria Jose Martin | 8 marzo, 2018

Compartir:

Els projectes seleccionats validaran el seu projecte en alguns dels millors ecosistemes de salut a EEUU i Europa i el presentaran davant d’inversors i altres membres de l’ecosistema de Boston.

CRAASH Barcelona està organitzat per Biocat en col·laboració amb CIMIT i forma part del programa de bootcamps d’EIT Health, el principal consorci de salut europeu.

CRAASH Barcelona BUSCA:

  • 8 projectes de tecnologia puntera (diagnòstic, dispositius i e/digital health), sorgits de centres de recerca, hospitals universitaris i universitats de la BioRegió de Catalunya i altres ecosistemes europeus.
  • projectes de recerca en fase de prova de concepte o prova de viabilitat.

Les empreses ja establertes també poden presentar-se si es troben en fase de cerca d’una aplicació en salut per la seva tecnologia i/o cercar/validar el seu model de negoci. Tot el programa –viatges inclosos– és gratuït per als equips seleccionats.

La convocatòria estarà oberta fins aquest diumenge 11 de març al web del programa.

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »