El CSMC presenta les conclusions del projecte Biomassa

El CSMC presenta les conclusions del projecte Biomassa

El projecte, en col·laboració amb el Clúster de la Biomassa, pretèn analitzar el potencial d’inserció laboral en la gestió agroforestal de cultius energètics per a l’autoconsum de biomassa.

Actualitat

Javier Sánchez Pedrera | 21 enero, 2019

Compartir:
Javier Sánchez Pedrera – 21/01/2019

El Clúster Salut Mental Catalunya i el Clúster de la Biomassa presenten el dimecres 30 de gener les conclusions del projecte Biomassa & Salut Mental al Palau de Marianao (Sant Boi de Llobregat). L’acte es celebrarà de 15h a 17h i posarà el focus en la biomassa com a vector d’inserció laboral en persones amb problemes de salut mental.

El projecte es va desenvolupar durant els anys 2017 i 2018 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i empreses i organitzacions dedicades a la inserció laboral. L’objectiu era analitzar el potencial d’inserció laboral en la gestió agroforestal de cultius energètics per a l’autoconsum de biomassa al municipi de Sant Boi de Llobregat.

La Biomassa

La biomassa és un tipus de energia provinent de matèria orgànica, obtinguda de manera natural o a través de transformacions artificials. Existeixen diferents tipus de biomassa, com per exemple, els biocarburants o els procedents d’abocaments biodegradables.

En aquest cas, es va analitzar la viabilitat d’extreure biomassa a partir de cultius de paulònia, un tipus d’arbre idoni en la producció de biomassa, del qual l’Ajuntament de Sant Boi té en possesió terrenys forestals per dur a terme aquesta tasca.

L’assistència a l’acte és gratuïta i la inscripció s’ha de fer mitjançant el següent formulari. Visualitza el programa de la sessió fent clic aquí.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »