El grup CHM Salut Mental organitza una nova edició del seu certamen fotogràfic

El grup CHM Salut Mental organitza una nova edició del seu certamen fotogràfic

La fundació privada Centre d’Higiene Mental (CHM) de les Corts presenta la nova edició del certamen fotogràfic 2018. Aquest any, les fotografies hauran d’estar emmarcades per l’aigua, un recurs escàs i cada vegada més important. El termini per presentar les…

Actualitat, Notícies

Javier Sánchez Pedrera | 7 mayo, 2018

Compartir:

La fundació privada Centre d’Higiene Mental (CHM) de les Corts presenta la nova edició del certamen fotogràfic 2018. Aquest any, les fotografies hauran d’estar emmarcades per l’aigua, un recurs escàs i cada vegada més important. El termini per presentar les instantànies finalitza el proper diumenge 3 de juny.

El grup CHM organitza un any més una nova edició del certamen fotogràfic, aquesta vegada, amb l’aigua com a protagonista. El concurs de fotografia va començar al 2015 amb motiu del 40è aniversari del centre, i ha seguit amb gran èxit els darrers anys amb temàtiques com les textures, la salut mental jove i les ombres.

Els participants, que poden utilitzar tant el telèfon mòbil com les càmeres digitals, poden enviar fins a dues imatges per categoria: color i blanc i negre. Un jurat format per professionals avaluarà totes les participacions i seleccionarà 24 finalistes que tindran la recompensa de veure exposades les seves imatges en equipaments públics de la ciutat al llarg del 2018. Finalment, el 29 de juny es seleccionarà una fotografia guanyadora per categoria.

Premi

El premi d’aquesta edició serà una càmera digital reflex que es lliurarà al Centre Cívic Pati Llimona (Sala Maria Aurèlia Capmany) del C/ Regomir, 3, a les 12:00 hores. En cas que les fotografies no tinguin la suficient qualitat o no compleixin algun dels requisits, descrits a les bases del certamen, el jurat podrà declarar desert algun dels premis.

Per més informació visita la pàgina web http://www.grupchmsm.com on trobaràs la descripció del concurs, les bases i els formularis per enviar la teva participació.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »