BRAINS: la nova etapa de la revista del CSMC

BRAINS: la nova etapa de la revista del CSMC

La revista BRAINS inicia una nova etapa en la que estarà dirigida per un consell editorial format pels nostres membres, recolzat per un panel de persones expertes de totes les nostres especialitats i amb un enfocament científic.

Actualitat

Comunicació | 22 noviembre, 2020

Compartir:

La publicació del Clúster Salut Mental Catalunya (CSMC) inicia una nova etapa per consolidar-se com a revista de transmissió de coneixement científic i tecnològic d’utilitat per a tots els i les professionals de la salut mental.

Per aconseguir-ho, el nou consell editorial ha pres les primeres decisions. D’una banda, el nou nom de la revista, ara anomenada BRAINS. The Business, Research, Ageing, Innovation, Neurosciences and Social Journal ha afegit la transversal de Social a les cinc que tenia.

D’altra banda, des del consell també s’han establert quins han de ser els objectius prioritaris de la publicació. La nova revista vol compartir coneixement científicament validat i útil per a la gran diversitat de persones que es dediquen a la salut mental i les neurocències, així com conectar professionals i generar sinèrgies i nous projectes pluridisciplinars.

Cada número de la revista tindrà un eix conductor únic, definit en un sol repte o pregunta, que es tractarà en les diferents seccions transversals de la publicació: Business, Research, Ageing, Innovation, Neurosciences i Social.

A qui s’adreça la nova revista?

El col·lectiu destinatari són persones professionals de l’àmbit de la salut mental en qualsevol de les seves vessants.  Tots i cadascun dels continguts tindran un interès especial per a uns i altres professionals del nostre sector (psicòlegs, metges especialistes, personal d’assistència, serveis socials…) i posaran de manifest tot el coneixement que s’aglutina dins l’ecosistema del Clúster Salut Mental Catalunya.

Tothom està convidat a participar-hi! Escriviu-nos a brains@clustersalutmental.com amb les vostres aportacions, suggeriments i idees.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »