Barbara Eisele, nova incorporació a l’equip del Clúster

Barbara Eisele, nova incorporació a l’equip del Clúster

L’equip del clúster es reforça amb la Bárbara Eisele, que s’incorpora al CSMC com a project manager, entre d’altres, per acompanyar l’execució del Pla Estratègic 2019-2023.

Actualitat, Socis

Comunicació | 14 octubre, 2020

Compartir:

Amb una diplomatura de relacions laborals, una llicenciatura en antropologia social i cultural i un màster en comunicació amb especialitatzació en RSC, la Barbara Eisele és una peça clau per al creixement del clúster.

«Tenim la visió de portar el clúster a un nivell més macro, internacionalitzar-lo i poder posar en marxa projectes que representin un avenç real i significatiu en salut mental, neurociència i silver economy. I això només ho aconseguirem si en primer lloc potenciem l’economia local, afavorint la seva capacitat global».

La Barbara aporta experiència en la gestió de projectes d’innovació social, sostenibilitat i valor compartit, entre d’altres, així com en comunicació corporativa, que és l’àmbit en el qual s’emmarquen moltes de les actuacions que s’inclouen en la pròpia execució dels projectes.

Li desitgem a la Barbara els millors èxits professionals i personals en aquesta nova etapa del CSMC que arrenca amb força!

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »