Avantatges

Descobreix tots els avantatges de formar part del Clúster de Salut Mental de Catalunya.

El Clúster de Salut Mental de Catalunya compta amb una extensa xarxa de col·laboradors i patrocinadors que aporten una sèrie d’avantatges competitives exclusives pels nostres associats.

Descompte per la jornada Salut 2.0 – Big Data per a una medicina personalitzada

GoingDigital organitza aquesta jornada amb l’objectiu d’ajudar els executius a entendre l’impacte de la transformació digital, visualitzar-ne el potencial a les seves empreses i identificar tecnologies i innovacions rellevants per liderar el canvi. Després de comprovar el valor afegit que ofereixen les Big Data en altres àmbits i copsar l’immens potencial, es fa evident que en el sector sanitari proporcionen un ventall d’oportunitats amplíssim. Les particularitats d’aquest sector fan necessari un enfocament especial cap a la gestió de les dades.

‘Salut 2.0 – Big Data per a una medicina personalitzada’ consta de dues sessions matinals i tour guiat (opcional i de pagament) al Mobile World Congress 2018. El propòsit de la jornada és oferir una visió panoràmica de les tendències, reptes principals i eines necessàries per potenciar l’ús de les Big Data, amb la finalitat d’evolucionar cap a una Medicina Personalitzada.

El preu de la jornada és de 450 euros, però si ets membre del Clúster Salut Mental Catalunya podràs acollir-te a la modalitat GD Community i abonar 290 euros. Pots consultar el programa aquí.

 

 


20% descompte a la Trobada del Sector Sanitari organitzada per l’IESE

La 24a edició de la Trobada del Sector Sanitari, organitzada per l’IESE Business School, té l’objectiu de fomentar el debat sobre com construir un sistema sanitari basat en la sostenibilitat.

Pots aprofitar el descompte per membres del Clúster Salut Mental Catalunya fent clic aquí. En el formulari d’inscripció cal indicar el nom del Clúster en el camp Observacions.

Pots consultar el programa aquí.


Ajuda als psicòlegs que vulguin donar suport als afectats pel terratrèmol de Mèxic (o altres desastres naturals)

Cima Health, amb la col·laboració del Clúster Salut Mental Catalunya, ofereix ajuda als psicòlegs que vulguin donar suport als afectats pel terratrèmol de Mèxic (o altres desastres naturals).

Cima Health ha desenvolupat la plataforma Cita.io, que incorpora un mòdul de videoconferència segura especialitzada en teràpia de psicòlegs i psiquiatres. Aquesta eina podria convertir-se en un element idoni per a ajudar a afectats per desastres naturals i que estan lluny d’aquí.

Evidentment, la cessió de la plataforma seria absolutament gratuïta per a poder dur a terme aquesta tasca humanitària. Els responsables de Cima Health estaran disposats a concertar una reunió i aportar tots els detalls sobre Cita.io i aquesta nova iniciativa solidària.

pvazquez@cita.io


10% de descompte en la formació al CEP Eric Berne per professionals de la Salut

El Centre d’Entrenament per Psicoterapeutes Eric Berne a Barcelona, és un centre d’atenció psicoterapèutica i de formació per psicoterapeutes i professionals de la salut i l’ajuda.

Els socis del Clúster de Salut Mental de Catalunya tenen un 10% de descompte per tota la formació que s’ofereix al CEP Eric Berne. El mateix descompte s’aplica a supervisions clíniques en grup.

http://www.cepericberne.com/

administracion@cepericberne.com


Regal d’un aparell texturitzador

Sàpid és una empresa catalana, membre del Clúster de Salut Mental, amb 25 anys d’experiència en la gestió del servei d’alimentació a centres de salut mental, residències i centres d’educació especial.

Una de les necessitats dels usuaris als quals prestem servei és l’adaptació dels aliments a unes característiques fisiològiques específiques. Per això és molt recomanable disposar d’un texturitzador, un aparell que permet realitzar diverses textures i triturats que faciliten la ingesta i milloren la percepció sobre els aliments d’aquelles persones amb problemes de deglució.

Totes les empreses membres del clúster que contractin els serveis de gestió alimentària a Sàpid seran obsequiades amb un aparell texturitzador per les seves cuines.

http://www.sapid.cat/


Aplicacions per entrenament mental en dispositius Android

No hi ha dubte que és important mantenir-se actiu mental i físicament a qualsevol edat per trobar-se bé. Actualment una bona manera d’exercitar el cervell de és jugant amb aplicacions mòbils que permetin treballar capacitats mentals com la memòria, l’atenció, el raonament, etc.

Des de PsicoActiva hem elaborat diverses App dirigides a totes les persones que vulguin exercitar la ment, especialment indicades per a la gent gran.

Ying Yang Fun: Respon els enunciats amb només dos botons: Veritable o Fals. Aquests són els tipus de preguntes que et trobaràs: Fórmules numèriques senzilles, colors i paraules que es corresponen, taulers amb fitxes de dòmino, peces que conformen una cara, figures de colors que han de coincidir, comprovar si estan tots els números de l’1 al 9 i molts altres reptes.

Tenty: L’objectiu de Tenty és molt senzill, simplement junta caselles que sumin 10 i aconsegueix punts amb cada jugada. Fes tants moviments com puguis en el temps disponible i descobreix totes les diferents combinacions de cada tauler, però Compte! si repeteixes alguna jugada anterior o la teva combinació no suma 10, la puntuació del teu marcador disminuirà.

Totes les nostres aplicacions són d’accés lliure i totalment gratuïtes.

http://www.psicoactiva.com/


30% de descompte en la teva plataforma per la gestió integral de teràpies presencials i online

CITA.iO és una plataforma tecnològica que ofereix eines especialitzades per a realitzar consultes online per trobar solucions a les necessitats de les teràpies no presencials.

Gràcies a aquesta plataforma, disposes de les mateixes funcionalitats d’una consulta física (història clínica, possibilitat d’emetre receptes online, etc.) i d’altres avantatges que milloren la teràpia (desinhibició, adherència, estalvi de temps i desplaçaments, fàcil accés), que afavoreixen la relació del professional amb el pacient i que, a més, es poden fer servir també en les teràpies presencials.

Els socis del Clúster Salut Mental Catalunya tenen un 30% de descompte en la subscripció dels serveis de la plataforma CITA.iO

Prova-la durant 2 mesos sense càrrec a www.cita.io

Contacte a info@cita.io per sol·licitar el teu codi promocional de descompte

https://www.cita.io/