850 atletes participen al Cros Solidari per la Salut Mental

850 atletes participen al Cros Solidari per la Salut Mental

Carles Lladó en categoria masculina i Marina González en categoria femenina han guanyat el Cros Solidari per la Salut Mental, celebrada el darrer 18 d’octubre a la localitat de Sant Boi. La desena edició d’aquesta prova esportiva ha aplegat un total de 850 atletes que s’han solidaritzat amb la realitat de la malaltia mental, fent-la visible i valorant-ne la seva importància social.

Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 23 octubre, 2015

Compartir:

A la distància Open, el guanyador en la categoria masculina va ser Carles Lladó, del Pratenc AA, amb un temps de 27’10». A la categoria femenina, Marina González, del Triatló L’Hospitalet, va ser la guanyadora amb un registre de 34’44». A la prova de salut mental, els vencedors han estat Óscar García (PSSJD, 2’06») i Laia Fabra (Club Atletisme Sant Just, 2’53»).

Pel que fa a les proves de promoció, els guanyadors han estat: Aleví (Iván Moreno i Annelise Antonio), Benjamí (Daniel Rocafull i Mariona Balsera), Cadet/Juvenil masculí (Kamal Tamghart), Infantil (Jesús Hurtado), Prebenjamí (Denis Pastrana i Berta Flavia) i Cadet/Juvenil/Infantil femení (Natàlia Cobos).

Vídeo X Cros Solidari per la Salut Mental 

 

Àlbum de fotos X Cros Solidari per la Salut Mental

18-10-15 X Cros Solidari per la Salut Mental

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »