Acte de celebració del 10è Aniversari de Plataforma TDAH a Sant Boi

Acte de celebració del 10è Aniversari de Plataforma TDAH a Sant Boi

Amb motiu del 10è Aniversari de Plataforma TDAH, el dia 20 de març de 2015 s’ha celebrat la I Jornada TDAH: “Ens mou el TDAH” a la sala d’actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi. L’acte ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi i a participació de l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

Notícies

Nuria Serra | 23 marzo, 2015

Compartir:

La jornada «Ens mou el TDAH» ha consistit en tres conferències:

  • “Els infants amb TDAH a l’àmbit educatiu” a càrrec de la doctora Cristina Serra Amaya, Neuropediatra de la Unitat Trastorns de l’Aprenentatge (UTAE) de l’Institut Pediàtric Sant Joan de Déu (Barcelona). Veure presentació
  • “El TDAH des de dins: una experiència subjectiva” a càrrec del psicòleg Daniele Cipriano, cap d’equip de la Unitat de Trastorns de Conducta d’ITA i Anna Rodríguez psicòloga de la Unitat de Trastorns de Conducta d’ITA.
  • “El TDAH en l’Adult: de la singularitat al malson” a càrrec del doctor Miquel Casas Brugué, Catedràtic de Psiquiatria Universitat Autònoma de Barcelona, Departament de Psiquiatria i Medicina Legal, Cap del Servei de Psiquiatria Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

Més informació al web de l’associació TDAH Sant Boi
20-03-15 I Jornada TDAH "Ens mou el TDAH"

Compartir:

CONTACTA
Clúster Salut Mental de Catalunya
Pg. del President Josep Tarradellas, 25
08030 Sant Boi de Llobregat
 93 630 26 53
 secretariat@clustersalutmental.com

Vols estar al dia del sector de la Salut Mental i les Neurociències?

SEGUEIX-NOS

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »